PROJECTE EUROPEU

background
Presentació

El club Esgrima Ágora , coordina el projecte europeu Fence4you, inclòs en la convocatòria de la Unió Europea denominada ERASMUS + per a l’educació la formació, la joventut i l’esport.

El nostre programa incideix en la promoció de les activitats de voluntariat en l’esport, juntament amb la inclusió social, l’igualtat d’oportunitats i la presa de consciència de la importància de l’activitat física millora la salut mitjançant l’augment de la participació i l’igualtat de accés al esport per a tots .

L’objectiu principal de   aquest projecte   es   promoure l’esgrima i els seus beneficis mitjançant el   intercanvi de pràctiques (conèixer les diferents especialitats de l’esgrima així com les seves principals tècniques i tàctiques) i  experiències de programes que es realitzen a les diferents entitats per donar difusió al nostre esport i treballar en la igualtat d’oportunitats, l’augment de l’autoestima i la integració de persones amb diferents orígens.

El projecte pretén  ajudar als entrenadors , donant-los   nous coneixements a través dels intercanvis , directrius i pràctiques que es podran utilitzar en els seus clubs i en les zones on estan ubicats.

Aplica para nuestra alta en línea
¿Interesad@ en recibir clases?